Cyle Larin

Beşiktaş ile sözleşme uzatma görüşmelerinden şu ana kadar olumlu bir yanıt alamayan Cyle Larinin yeni durağı ise merakla bekleniyor. Cyle Larin 27 from Canada Besiktas JK since 2017 Left Winger Market value.


Cyle Larin Besiktas Canada

Larin yeni yıllık ücreti beğenmeyince denge değişti ve başka takımla anlaşma sağladı.

. 2 days agoCyle Larinden Beşiktaşa veda SON DAKİKA HABERİ. Cyle Larinin Beşiktaşla olan sözleşmesi sona erdi ve yapılan sözleşme yenileme sürecinde ise işler pek iyi gitmedi. Beşiktaş forması giydiğim süre içerisindeki desteğiniz için minnettarım ifadelerini kullandı.

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Cyle Larin Instagram hesabından siyah-beyazlılarla ilgili olan tüm fotoğraflarını kaldırdı. Beşiktaşın yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlayamadığı Cyle Larini Olympiakosun ciddi şekilde istediği belirtildi. Transfer dönemi boyunca Başakşehir Fenerbahçe.

Koronavirüs Gazete Manşetleri Gündem Ekonomi Spor. Beşiktaşta karar verildi. Larin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Maalesef şimdi veda zamanı.

As per Transfermarkt Larin is rated at around 9m and within their current rumours tab there is a 43 chance that the Canadian opts to ply his trade in the Greek Super League. 1000m Apr 17 1995 in Brampton Ontario Canada. According to Fabrizio Romano the Greek giants are.

Beşiktaşta yönetim sözleşmesi 30 Haziranda bitecek olan Larin ve menajeri ile anlaşabilmiş değil. Beşiktaşta sözleşmesi sona eren Cyle Larin Siyah Beyazlılara veda etti. Imagine him and.

Olympiacos are reportedly interested in signing Canadian international Cyle Larin with Tottenham and West Ham both keen on the striker as well. Bazı taraftarlar da futbolcuya yine sosyal medya üzerinden tepki göstermişti. 14062022 - 1339 Güncelleme.

2 days agoCyle Larin sosyal medya hesabından Beşiktaş ile ilgili tüm paylaşımları kaldırarak ipleri koparmıştı. Gazeteci Fabrizio Romanonun haberine göre Cyle Larinin uzun.


Cyle Larin Besiktas Cyle Larin Besiktas Insan Kartal


Cyle Larin Besiktas Besiktas Larin Spor Insan Yildiz


Canada S Hope Orlando City S Cyle Larin Looks To Break Rookie Scoring Record On Toronto Homecoming Orlando City Orlando Toronto


Cyle Larin Futbolcular Spor Fotograf


Cyle Larin Dovus Sanatlari Spor Alintilar


Cyle Larin Copa Oro Futbol Copa


Cyle Larin Besiktas Jk Football Siyah Beyaz Futbol


Pin On Canadian Sport Heroes


Cyle Larin Futbolcular


Cyle Larin Spor Fotograf


Around The Forest Orlando City And Besiktas Come To An Agreement For Cyle Larin Orlando City Arsenal Manchester United Colorado Rapids


Cyle Larin Takim Fotograflari Siyahin Gucu Futbolcular


Cyle Larin Siyahin Gucu Siyah


Mls Orlando City S Cyle Larin A Complete Striker Eyes Superstar Status Striker Orlando City Superstar


First Round First Pick Cyle Larin Orlando City Sc Orlando City Soccer Orlando City


Pin On What S Crackin


Cyle Larin Besiktas Futbol Siyah Kartal

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel